Medaus skanėstas su avietėmis.
Medus suneštas iš miško ir pievų augalų 2017 m. vasarą Zarasų r. Medų surinko bitininkas Laimonas Galvonas.
Bitynas įsikūręs nuošaliame Aukštaitijos vienkiemyje, Zarasų rajone. Aplink plyti natūralios pievos ir miškai. Bitynas toli nuo taršos šaltinių, magistralinių kelių. Bitutės gyvena mediniuose aviliuose. Medus laikomas tik stiklinėje taroje tamsioje, sausoje, vėsioje patalpoje. Bityne surinktas medus žymimas išskirtinės kokybės produkcijos ženklu.
Sudedamosios dalys: pievų medus iš Aukštaitijos, šalčiu džiovintos avietės.
Avietės džiovinamos šaldant: šio proceso metu pasiekiama itin žema temperatūra, iš uogų išgarinamas vanduo ir jos lieka sausos, traškios, išlaiko savo formą, spalvą, aromatą, mineralus ir vitaminus.
Medaus skanėstas su avietėmis tinka gaminti arbatą, tepti ant skrebučio, valgyti vieną kaip desertą.
Medų reikia laikyti ne aukštesnėje kaip +10 °C temperatūroje, jo negalima kaitinti, nes esant +37 °C temperatūrai jis praranda daugelį vertingų savybių. Patartina saugoti nuo šviesos.
Medus sertifikuotas išskirtinės/ekologinės kokybės produktų sertifikatu.
Medaus namai.
Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad mažųjų gamintojų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.
PAKUOJAMA SAUGIOJE STIKLINĖJE TAROJE 200 g.
Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.