Ekologiški anakardžių riešutai.
Dideli, minkšti ir skanūs. Baltymų ir skaidulų šaltinis. Riešutus geriausia valgyti nesaldintus ir nesūdytus. Ir svarbiausia, nedideliais kiekiais, nes tai labai koncentruotas maistas. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Maistinė vertė ~(100 g) 2315/553: riebalų 43,9 g (iš jų sočiųjų 7,80 g), angliavandenių 20,90 g (iš jų cukrų 5,90 g), baltymų 18,20 g, natrio - pėdsakai.
Anakardžiai bei kiti riešutai gerai malšina alkį.
Laikymo sąlygos +6...+23 0C temperatūroje.
Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės
PAKUOJAMA ~0,200 kg.
Ūkininkų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.