Ekologiški produktai - tai aukštos kokybės maistas, pagamintas darant minimalų poveikį aplinkai. Jie yra sveikesni ir saugesni tiek žmogui, tiek aplinkai. Jų sudėtyje nėra sintetinių maisto priedų (dažiklių, saldiklių, konservantų, emulgatorių...), jie neužteršti cheminėmis medžiagomis (sunkiaisiais metalais, pesticidų likučiais, nitratais, antibiotikais, hormonais...), jų sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų produktų; mažiausiai 95% ekologiško gaminio sudaro ekologiškos sudedamosios medžiagos, jie išauginti rūpinantis aplinka, nenaudojant cheminių trąšų ir sintetinių pesticidų, ekologiniuose ūkiuose dirbantys žmonės nėra veikiami chemikalų.
RAW - termiškai neapdorotas.
Maistingumas 100 g: energinė vertė 2440/590 kJ/kkal, baltymai 19,17 g, riebalai 50,42 g, iš jų sočiųjų 4,62 g, mononesočiųjų 36,87 g, polinesočiųjų 8,93 g, angliavandeniai 9,16 g, fruktozė 0,28 g, gliukozė 0,31 g, sacharozė 2,77 g, skaidulos 11,57 g.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
LT-EKO-001
ne ES žemės ūkis
Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.