Telefonas: 8 684 15589, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
  SVARBUS PRANEŠIMAS 
 
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus

SEZONO METU
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį. 

 

Nemokamas pristatymas
 

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 

 

Facebook
Draugaukime

 

Šokoladukų rinkinys 4 vnt, Rūta

Puikus pasiūlymas. Rinkinį sudaro:

  1. Šokoladas be cukrų, daug skaidulinių medžiagų. Sudėtyje kakavos 96 %.
  2. Šokoladas gerinantis kraujotaką, su padidintu kakavos flavonoidų kiekiu. Sudėtyje kakavos 65 %.
  3. Šokoladas su stevijomis. Sudėtyje kakavos 70 %.
  4. Šokoladas su spirulina - baltymų ir vitaminų šaltinis. Sudėtyje kakavos 50 %.

1.Kartusis šokoladas be cukrų (daug skaidulinių medžiagų).
Sudedamosios dalys: kakavos masė.
Šokolade yra sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 96 %.
100 g maistingumas: energetinė vertė-2477kJ/601 kcal; riebalai 54 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 32,70 g, angliavandeniai 8,2 g, iš kurių cukrų 0,3g, skaidulinės medžiagos 17 g, baltymai 12 g, druska 0,02 g.
Ypatingasis šokoladas be pridėtinio cukraus tikriems gurmanams. Šis šokoladas tinka žmonėms, nevartojantiems cukraus ar turintiems antsvorio.Šokolade gausu skaidulinių medžiagų - tai viena naudingiausių maisto sudedamųjų dalių. Skaidulinėms medžiagos - itin vertingas vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Įrodyta, kad skaidulinės medžigos padeda iš organizmo šalinti sunkiųjų metalų druskas ir spartindamos žarnyno turinio judėjimą , mažinti žarnyno vėžio riziką.

Šokoladų naudingosos savybės:

  • be cukrų.
  • daug skaidulinių medžiagų.
  • nesukelia karieso.
  • gerina virškinimą.
  • šalina toksinus.

2.Šokoladas su padidintu flavonoidų kiekiu (gerinantis kraujotaką).
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė.
Šokolade yra sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 65 %.
100 g maistingumas: energetinė vertė-2233kj/537 kcal; riebalai 37 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,2 g, angliavandeniai 38,3 g, iš kurių cukrų 32,3 g, skaidulinės medžiagos 8,2 g, baltymai 7,9 g, druska 0,02 g
Šokoladas padeda palaikyti širdies ir kraujagyslių sistemą. Tai flavonoidų šaltinis ir puikus desertas tikriems kakavos mėgėjams. Kad pajustumėte teigiamą kakavos poveikį kraujotakai, rekomenduojama suvartoti 10-20 g šokolado per dieną
Šokolado naudingosios savybės:

  • daug kakavos flavonoidu.
  • lėtina senėjimo probesus.
  • mažina atrerinį kraujospūdį.
  • saugo nuo širdies ir kraujagysluų ligų.
  • gausu mineralu ir makroelementų.

3. Šokoladas su stevijomis (šokoladas su saldikliais).
Sudedamosios dalys: kakavos masė,skaidulinė medžiagos (dekstrinas, inulinas, oligofruktozė), saldiklis maltitolis,  kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsikliai, sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidai ,natūrali kvapioji medžiaga vanilė.
Šokolade yra sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70 %.
100 g maistingumas: energetinė vertė-1975kJ/472 kcal; riebalai 35,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,5 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 11,6 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, angliavandeniai 27,10 g, iš kurių cukrų 2,3gg, poliolių 19,9 g, krakmolo 2,3 g, skaidulinės medžiagos 26,10 g, baltymai 5,1 g, druska 0,01 g

Skirtas žmonėms, besirūpinantiems sveikata ir kūno linijomis. Šis šokoladas yra be sacharozės, papildytas natūraliais saldikliais - maltitoliu ir stevijomis. Stevija - daugiametis žolinis augalas, dėl savo lapų saldumo vadinamas medaus žole. Stevijos gausu antioksidantų, kurie neutralizuoja laisvuosius radikalus. Iš jų lapų išskiriamas saldiklis - vienas svarbiausių pasiekimų vartotojams, nes tai 100 % natūrali alternatyva cukrui ir sintetiniams saldikliams.

Stevijų naudingosos savybės:

  • Natūralios kilmės.
  • jokių kalorijų.
  • tinka diabetu sergantiems žmonėms.
  • netrigdo žarnyno veiklos.
  • nekenkia dantims.

4. Šokoladas su spirulina.
Sudedamosios dalys: šokoladas( kakavos masė, cukrus,  kakavos sviestas, emulsikliai, sojų lecitinas E476 sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė. )
Šokolade yra sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 48,50 %.
100 g maistingumas: energetinė vertė-2191 kJ/526 kcal; riebalai 34,60 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,0 g, angliavandeniai 42,30 g, iš kurių cukrų 38 g, sbaltymai 11,3 g, druska 0,0 g.
Pikantiško skonio gardumynas, papildymas natūralių baltymų, mikroelementų it vitaminų šaltiniu. Šokoladas ypač tinka intensyviai sportuojantiems žmonėms. Spirulina - itin organizmui vertingas augalinės kilmės melsvadumblis, natūraliai augantis šiltuose šarminiuose vandenyse ir puikiai organizmo pasisavinamas.
Spirulinos naudingosios savybės:

  • natūralios kilmės.
  • atkuria raumenų ląsteles.
  • padeda palikyti normalų cholesterolio kiekį.
  • aktyvina natūralų organimo valymosi procesą.
  • didina organizmo gyvybingumą ir atsparumą.

 

 
 
4 pok.x 18 g
2.95 Eur
   vnt.
 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Naujienlaiškiai
Įveskite savo elektroninio pašto adresą ir sužinokite, kaip atskirti gerą kokybišką mėsą!
 
Vardas *
 
Pavardė: 
 
El. pašto adresas *
 
 
 
 
Kviečiame!!!

Mus rasite:


KRAUTUVĖLĖ:

Bieliūnų 1, Vilniuje. PC Domus PRO

Tel. nr. 8-658-00669

Pirm.-Sekm. 10 - 20 val.
Prekes atsiimti galite po 17 val.

*******

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

Tel. nr. 88 684 11998

Pirm.-Penkt. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Svečiuose pas ūkininkus

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!
 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai
© 2010-2017 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.