Telefonas: 8 684 11998, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį.
***
 PAVĖLAVUS :)  SKAMBINKITE  
 
Nemokamas pristatymas

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 
CUKINIJŲ TRAŠKUČIAI

Ingredientai:

650 g cukinijų;
2 paprikos, supjaustytos išilgai;
1 didelis kiaušinis;
110 g miltų;
1/2 šaukštelis kepimo miltelių;
1 šaukštelis druskos;
šviežiai malti juodieji pipirai;
aliejaus.
1 puodelis grietinės arba avies jogurto;
1 - 2 šaukštai citrinų sulčių;
1/4 arbatinis šaukštelis citrinų žievelių;
1 smulkinta česnako skiltelė;
druska.

Įsigyk ingredientus čia:

650 g cukinijų; (0.650kg)
2 paprikos, supjaustytos išilgai; (0.500kg)
1 didelis kiaušinis; (0)
110 g miltų; (1vnt.)
1/2 šaukštelis kepimo miltelių; (0)
1 šaukštelis druskos; (1vnt.)
šviežiai malti juodieji pipirai; (0)
aliejaus. (0)
1 puodelis grietinės arba avies jogurto; (1vnt.)
1 - 2 šaukštai citrinų sulčių; (0)
1/4 arbatinis šaukštelis citrinų žievelių; (0)
1 smulkinta česnako skiltelė; (0.400kg)
druska. (0)
Pasirink produktus kuriuos norėtum įsigyti ir spausk "Įdėti į krepšelį"
Įdėti į krepšelį

Paruošimas:

GAMINAME:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paruošti kepimo skardą.

  • Pasiruoškime cukinijas: jei kieta cukininjos žievelė, tai nulupkite, išskobkite ir sutarkuokite tarka arba, jei turite, naudokite maisto perdirbimo mašinos smulkinimo peiliuką.

  • Dideliame dubenyje užpilkite sutarkuotas cukinijas su 1 arbatiniu šaukšteliu stambios druskos ir atidėkite 10 minučių.

  • Tada labai gerai nusausinkite: arba per sietelį labai gerai išspauskite, arba marle išspauskite. Pasistenkite kuo stipriau išspausti ir pašalinti skystį. Skystį galite pasilikti sriubai ar troškiniui arba išpilkite.

  • Cukinijos masę dėkite į dubenį. Jei manote kad reikia, tai galite pridėti dar šiek tiek druskos.

  • Sumaišykite paprikas, kiaušinį ir šviežiai sumaltus juoduosius pipirus.

  • Mažoje lėkštelėje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, tada įmaišykite mišinį į cukinijos tešlą. Viską gerai išmaišykite.

  • Didelėje, sunkioje keptuvėje pašildykite 2 šaukštus aliejaus.

  • Cukinijų masę semkite šaukštu ir dėkite į keptuvę bei kepkite, kol kraštai taps auksiniai apie 3-4 minutes. Jei pastebėsite, kad tai vyksta pernelyg greitai, sumažinkite šilumą.

  • Apverskite ir kepkite dar 2 - 3 minutes. Abi pusės turi tapti auksinės spalvos.

  • Trumpai padėkite ant popierinio rankšluosčio, tada perdėkite į kepimo skardą.

  • Iškepkite iš visos masės.

  • Orkaitėje „padžiovinkite“ ne mažiau kaip 10 minučių.

  • Padažas: sumaišykite jogurtą (arba grietinę), citrinų sultis ir žieveles, druską ir česnaką. Viską gerai išmaišyti, jei trūksta papildomai įdėkite prieskonių.

  • Dedame po šaukštą ant kiekvieno blynelio prieš patiekiant.

  • Šie blyneliai labai skanu su keptu kiaušiniu ant viršaus.

  • Šiuos blynelius apkeptus galima laikyti šaldymo kameroje iki mėnesio sandarioje pakuotėje. Po to išėmus pakepti orkaitėje, kol taps karšti ir traškūs..

  • SKANAUS :)

  • Blynelių turėtų gautis ~10 vnt.

 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Kviečiame!!!

Mus rasite:

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

 Tel. nr. 8-684-11998 

Pirm.- Ketv. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Penk. 9 - 13 val.
Prekes atsiimti galite iki 13 val.

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!

JŪSŲ  "MĖGSTAMIAUSI"!

Draugaukime

       

 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai  |   Slapukai
© 2010-2018 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.
 
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus.        Gerai       Plačiau