Telefonas: 8 684 11998, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį.
***
 PAVĖLAVUS :)  SKAMBINKITE  
 
Nemokamas pristatymas

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 
CUKINIJŲ TRAŠKUČIAI

Ingredientai:

650 g cukinijų;
2 paprikos, supjaustytos išilgai;
1 didelis kiaušinis;
110 g miltų;
1/2 šaukštelis kepimo miltelių;
1 šaukštelis druskos;
šviežiai malti juodieji pipirai;
aliejaus.
1 puodelis grietinės arba avies jogurto;
1 - 2 šaukštai citrinų sulčių;
1/4 arbatinis šaukštelis citrinų žievelių;
1 smulkinta česnako skiltelė;
druska.

Įsigyk ingredientus čia:

650 g cukinijų; (0.800kg)
2 paprikos, supjaustytos išilgai; (0.500kg)
1 didelis kiaušinis; (0)
110 g miltų; (1vnt.)
1/2 šaukštelis kepimo miltelių; (0)
1 šaukštelis druskos; (1vnt.)
šviežiai malti juodieji pipirai; (0)
aliejaus. (0)
1 puodelis grietinės arba avies jogurto; (1vnt.)
1 - 2 šaukštai citrinų sulčių; (0)
1/4 arbatinis šaukštelis citrinų žievelių; (0)
1 smulkinta česnako skiltelė; (0.400kg)
druska. (0)
Pasirink produktus kuriuos norėtum įsigyti ir spausk "Įdėti į krepšelį"
Įdėti į krepšelį

Paruošimas:

GAMINAME:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paruošti kepimo skardą.

  • Pasiruoškime cukinijas: jei kieta cukininjos žievelė, tai nulupkite, išskobkite ir sutarkuokite tarka arba, jei turite, naudokite maisto perdirbimo mašinos smulkinimo peiliuką.

  • Dideliame dubenyje užpilkite sutarkuotas cukinijas su 1 arbatiniu šaukšteliu stambios druskos ir atidėkite 10 minučių.

  • Tada labai gerai nusausinkite: arba per sietelį labai gerai išspauskite, arba marle išspauskite. Pasistenkite kuo stipriau išspausti ir pašalinti skystį. Skystį galite pasilikti sriubai ar troškiniui arba išpilkite.

  • Cukinijos masę dėkite į dubenį. Jei manote kad reikia, tai galite pridėti dar šiek tiek druskos.

  • Sumaišykite paprikas, kiaušinį ir šviežiai sumaltus juoduosius pipirus.

  • Mažoje lėkštelėje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, tada įmaišykite mišinį į cukinijos tešlą. Viską gerai išmaišykite.

  • Didelėje, sunkioje keptuvėje pašildykite 2 šaukštus aliejaus.

  • Cukinijų masę semkite šaukštu ir dėkite į keptuvę bei kepkite, kol kraštai taps auksiniai apie 3-4 minutes. Jei pastebėsite, kad tai vyksta pernelyg greitai, sumažinkite šilumą.

  • Apverskite ir kepkite dar 2 - 3 minutes. Abi pusės turi tapti auksinės spalvos.

  • Trumpai padėkite ant popierinio rankšluosčio, tada perdėkite į kepimo skardą.

  • Iškepkite iš visos masės.

  • Orkaitėje „padžiovinkite“ ne mažiau kaip 10 minučių.

  • Padažas: sumaišykite jogurtą (arba grietinę), citrinų sultis ir žieveles, druską ir česnaką. Viską gerai išmaišyti, jei trūksta papildomai įdėkite prieskonių.

  • Dedame po šaukštą ant kiekvieno blynelio prieš patiekiant.

  • Šie blyneliai labai skanu su keptu kiaušiniu ant viršaus.

  • Šiuos blynelius apkeptus galima laikyti šaldymo kameroje iki mėnesio sandarioje pakuotėje. Po to išėmus pakepti orkaitėje, kol taps karšti ir traškūs..

  • SKANAUS :)

  • Blynelių turėtų gautis ~10 vnt.

 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Kviečiame!!!

Mus rasite:

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

 Tel. nr. 8-684-11998 

Pirm.- Ketv. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Penk. 9 - 13 val.
Prekes atsiimti galite iki 13 val.

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!

JŪSŲ   SKONIŲ   TOP`as

Draugaukime

       

 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai
© 2010-2018 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.