Telefonas: 8 684 15589, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
  SVARBUS PRANEŠIMAS 
 
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus

SEZONO METU
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį. 

 

Nemokamas pristatymas
 

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 

 

Facebook
Draugaukime

MINI JAUTIENOS "PUDINGAI"

Ingredientai:

500 g jautienos jautienos guliašinės mėsos;
1 mažas svogūnas, smulkiai pjaustytas;
2 didelės morkos, nuluptos ir susmulkintos;
2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustytos;
150 g miltų;
1 šaukštas pomidorų pastos;
2 puodeliai vandens;
30 ml paruošto sultinio;
1 šaukštelis Volčesterio padažo (nebūtinas);
180 g šaldytų žirnelių;
320 g bulvių košės;
1 šaukštelis smulkiai supjaustyto šviežio čiobrelio;
150 g moliūgų tyrės;
žalumynai, tarkuotas parmezano sūrio.

Įsigyk ingredientus čia:

500 g jautienos jautienos guliašinės mėsos; (0.500kg)
1 mažas svogūnas, smulkiai pjaustytas; (0.500kg)
2 didelės morkos, nuluptos ir susmulkintos; (0.600kg)
2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustytos; (0.500kg)
150 g miltų; (1vnt.)
1 šaukštas pomidorų pastos; (0)
2 puodeliai vandens; (0)
30 ml paruošto sultinio; (0)
1 šaukštelis Volčesterio padažo (nebūtinas); (0)
180 g šaldytų žirnelių; (0)
320 g bulvių košės; (0)
1 šaukštelis smulkiai supjaustyto šviežio čiobrelio; (0)
150 g moliūgų tyrės; (0)
žalumynai, tarkuotas parmezano sūrio. (0)
Pasirink produktus kuriuos norėtum įsigyti ir spausk "Įdėti į krepšelį"
Įdėti į krepšelį

Paruošimas:

GAMINAME:

  • Kepkite jautieną didelėje keptuvėje ant vidutinės kaitros, kol nebebus rožinė.

  • Berkite svogūnus ir morkas. Kepkite dažnai pamaišydami, kol suminkštės.

  • Įmaišykite česnaką ir kepkite dar ~40 sekundžių.

  • Miltų ir pomidorų pasta sumaišykite ir kepkite nuolat maišydami, kol miltai labai gerai susimaišys.

  • Sumaišykite vandenį, sultinį, čiobrelius ir Volčesterio padažą. Gerai sumaišykite.

  • Sumažinkite kaitrą ir kepkite keletą minučių, kol padažas susijungs.

  • Nuimkite nuo viryklės ir sumaišykite su žirneliais. Jei reikia, paskaninkite su druska ir maltais juodaisiais pipirais.

  • Sudėkite bulvių košę, moliūgo tyrę ir sūrį į dubenį ir gerai viską išmaišykite. Paskaninkite pipirais.

  • Padalinkite mėsos mišinį į 8 indelius.

  • Ant viršaus dėkite bulvių mišinį. Ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.

  • Kepkite esant 180 ° C temperatūrai nuo 20 iki 25 minučių arba kol viršūnėlė taps aukso spalvos, o „apačia“ burbuliuoja.

  • Pateikiant papuoškite žalumynais, bei papildomu kiekiu sūriu.

  • SKANAUS!

 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Naujienlaiškiai
Įveskite savo elektroninio pašto adresą ir sužinokite, kaip atskirti gerą kokybišką mėsą!
 
Vardas *
 
Pavardė: 
 
El. pašto adresas *
 
 
 
 
Kviečiame!!!

Mus rasite:


KRAUTUVĖLĖ:

Bieliūnų 1, Vilniuje. PC Domus PRO

Tel. nr. 8-658-00669

Pirm.-Penkt. 14 - 20 val.
Šešt. 10 - 17 val.
Prekes atsiimti galite po 17 val.

*******

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

Tel. nr. 88 684 11998

Pirm.-Penkt. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Svečiuose pas ūkininkus

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!
 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai
© 2010-2017 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.