Telefonas: 8 684 11998, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį.
***
 PAVĖLAVUS :)  SKAMBINKITE  
 
Nemokamas pristatymas

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 
KEPTA DUONA SU OBUOLIAIS IR ŽALUMYNAIS

Ingredientai:

6 puodeliai supjaustyto/plėšyto gabalėliais prancūziško batono (~2 baguette);
5 šaukštai nesūdyto sviesto;
1 didelis arba 2 mažesni obuoliai, pjaustyti kubeliais;
1 didelis svogūnas, pjaustytas kubeliais;
1 didelis stiebelis saliero, pjaustytas kubeliais;
1 šaukštelis smulkintų šviežių čiobrelių lapų;
1/4 puodelio grubiai susmulkintų petražolių;
3 šalavijo lapų;
1/2 arbatinis šaukštelis druskos;
šviežiai malti juodieji pipirai;
1 didelis kiaušinis;
1/2-1 puodelio puodelio kalakutienos, vištienos ar daržovių sultinio.

Įsigyk ingredientus čia:

6 puodeliai supjaustyto/plėšyto gabalėliais prancūziško batono (~2 baguette); (0)
5 šaukštai nesūdyto sviesto; (1vnt.)
1 didelis arba 2 mažesni obuoliai, pjaustyti kubeliais; (1kg)
1 didelis svogūnas, pjaustytas kubeliais; (0.500kg)
1 didelis stiebelis saliero, pjaustytas kubeliais; (0.500kg)
1 šaukštelis smulkintų šviežių čiobrelių lapų; (0)
1/4 puodelio grubiai susmulkintų petražolių; (1vnt.)
3 šalavijo lapų; (0)
1/2 arbatinis šaukštelis druskos; (1vnt.)
šviežiai malti juodieji pipirai; (1vnt.)
1 didelis kiaušinis; (1vnt.)
1/2-1 puodelio puodelio kalakutienos, vištienos ar daržovių sultinio. (1vnt.)
Pasirink produktus kuriuos norėtum įsigyti ir spausk "Įdėti į krepšelį"
Įdėti į krepšelį

Paruošimas:

GAMINAME:

  • Padėkite padėklą centre orkaitės ir įkaitinkite iki 177 ° C. Berkite batono kubelius. Kepkite iki šviesios aukso spalvos, retkarčiais pamaišant 10 - 15 minučių. Leiskite atvėsti, kol ruošitės kitus ingredientus.

  • Pasiruoškite kepimo indą (9 × 5 colių keptuvę). Ją ištepkite su 1 šaukštu sviesto.

  • Ištirpinkite likusius 4 šaukštus sviesto didelėje keptuvėje ant vidutinio karščio. Berkite smulkintus svogūnus, čiobrelius, druską ir daug šviežiai maltų juodųjų pipirų ir kepkite ~2 minutes arba kol jie taps permatomi.

  • Tada berkite smulkintą salierą ir kepkite dar 2 minutes.

  • Berkite obuolius ir kepkite 3-4 minutes.

  • Suberkite duonos gabalėlius į didelį dubenį. Berkite petražoles ir šalavijus.

  • Suplakite kiaušinius ir 1/2 puodelio sultinio. Užpilkite ant džiovintos duonos. Išmaišykite. Jei mišinys atrodo šiek tiek sausas, užpilkite likusį 1/2 puodelio sultinį.

  • Kepkite 30-40 minučių, kol paruduos viršaus ir jokio skysčio nebeliks.

  • Patiekite iškart, nes skaniausias šiltas.

  • SKANAUS!

Dėl skonio įvairumo, galima batono kubelius pamaišyti su grūdų duonos kubeliais, obuolius pamaišyti su dešrelėmis (jei norime sočiau). Dešreles reikia supjaustyti griežinėliais ir apkepti bei naudoti paukštienos sultinį. Pusryčiams galite patiekti su keptu kiaušiniu.

 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Kviečiame!!!

Mus rasite:

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

 Tel. nr. 8-684-11998 

Pirm.- Ketv. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Penk. 9 - 13 val.
Prekes atsiimti galite iki 13 val.

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!

JŪSŲ   SKONIŲ   TOP`as

Draugaukime

       

 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai
© 2010-2018 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.