Telefonas: 8 684 11998, El. paštas: info@gileskromelis.lt
 
Receptai
Pristatymo dienos
Kaimiškas, ekologiškas maistas į namus
VILNIUS
Užsakius  iki trečiadienio 17 val.
prekes gausite ketvirtadienį. 
 
***
 KAUNAS
 
Užsakymus priimame iki pirmadienio 17 val.
Prekes gausite antradienį.

Nemokamas pristatymas

Užsisakius prekių
už daugiau nei  29,00 Eur
pristatymas nemokamas!!!
 
ŠPINATINIS PYRAGAS NE TIK PUSRYČIAMS

Ingredientai:

215 g miltų;
3/4 šaukštelio druskos;
170 g šalto nesūdyto sviesto, supjaustyto gabaliukais;
45 g labai šalto vandens;
176 g grietinėlės sūrio, minkšto kambario temperatūros;
155 ml pieno;
6 dideli kiaušiniai;
285 gramų špinatų;
115 g čederio sūrio;
50 g smulkiai tarkuoto Roma;
svogūnų laiškų, supjaustytų smulkiai, tinka ir poras;
druska ir pipirai pagal skonį.

Įsigyk ingredientus čia:

215 g miltų; (1vnt.)
3/4 šaukštelio druskos; (1vnt.)
170 g šalto nesūdyto sviesto, supjaustyto gabaliukais; (1vnt.)
45 g labai šalto vandens; (0)
176 g grietinėlės sūrio, minkšto kambario temperatūros; (0)
155 ml pieno; (1kg)
6 dideli kiaušiniai; (1vnt.)
285 gramų špinatų; (3vnt.)
115 g čederio sūrio; (0)
50 g smulkiai tarkuoto Roma; (0.200kg)
svogūnų laiškų, supjaustytų smulkiai, tinka ir poras; (0)
druska ir pipirai pagal skonį. (0)
Pasirink produktus kuriuos norėtum įsigyti ir spausk "Įdėti į krepšelį"
Įdėti į krepšelį

Paruošimas:

GAMINAME:

  • Gaminame tešlą - „paklotėlį“: sumaišykite miltus ir druską kartu. Greičiausiai paruošite tešlą naudojant mikserį.

  • Dedame sviestą ir maišome, kol tešla taps vientisa. Taip sakoma „susivynioja į gabalą“.

  • Įvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį, apie 15-20 minučių palaikykite. Tešlą šaldiklyje galite išlaikyti iki 1 savaitės, tad galite pasiruošti iš anksto.

  • Prieš kočiojant tešla turi išlikti tvirta. Išklokite iškočiota tešla kepimo skardą, prieš tai patiesus kepimo popieriumi. Kraštuose palikite šiek tiek storesnę tešlą.

  • Ant tešlos patieskite foliją.

  • Ant folijos suberkite likusią tešlą (nupjautus kraštelius), kurią susmulkinkite, kažkiek net sutrinkite ir ~ 20 min pakepkite 1750 C temperatūroje. Jeigu norite su tešla galite sumaišyti šiek tiek ryžių ar pupelių.

  • Labai atsargiai ištraukite foliją ir pakepkite dar 5 min.

  • Pasiruoškite špinatus – lengvai blenderiu patrinkite ir nuspauskite skystį.

  • Suplakite kiaušinius.

  • Sudėkite visus ingredientus – pieną, kiaušinius, špinatus, sūrius, prieskonius. Labai gerai viską sumaišykite, suplakite.

  • Plakinį atsargiai užpilkite ant pagrindo.

  • Orkaitėje kepkite ~ 25 min arba kol iškeps užpildas.

  • Prieš patiekiant šiek tiek leiskite atvėsti.

  • Šaldytuve šį pyragą galite laikyti iki 5 dienų.

  • SKANAUS!

 
Prekių krepšelis
Krepšelis tuščias
Kviečiame!!!

Mus rasite:

SANDĖLYS:

Laisvės pr. 117 - 79, Vilniuje

 Tel. nr. 8-684-11998 

Pirm.- Ketv. 9 - 18 val.
Prekes atsiimti galite po 15 val.

Penk. 9 - 13 val.
Prekes atsiimti galite iki 13 val.

JŪSŲ MĖGSTAMIAUSI!!!

JŪSŲ   SKONIŲ   TOP`as

Draugaukime

       

 
 
 
 
Naujienos  |   Akcijos  |   Apie mus  |   Tiekėjai  |   Kaip pirkti?  |   Kontaktai  |   Receptai
© 2010-2018 UAB „Gilės kromelis“. Visos teisės saugomos.